1. Duyuru:
    V.I.P. ÜYELİK ALIMLARI AÇIK !
    MB-SS (Administrator)
    01.Ocak.1970
    Görüntüleme:
    2,460
Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 456
Toplam 120 adet konudan sayfa basi 101 ile 120 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Yabancı Dizi Türkçe Ses Dosyaları

Yabancı Dizilerin Türkçe Ses Dosyaları.

  1. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Californication 2009 Sezon-2 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS,  5 Gün önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 133
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  2. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Californication 2010 Sezon-3 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS,  5 Gün önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 131
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  3. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Doctor Who 2012 Sezon-7 512Kbps 25Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 125
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  4. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Californication 2014 Sezon-7 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  5 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 137
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  5. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Californication 2013 Sezon-6 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  5 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 128
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  6. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Californication 2012 Sezon-5 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS,  5 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 127
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  7. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Californication 2011 Sezon-4 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS,  5 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 118
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  8. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Californication 2008 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS,  5 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 147
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  9. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2012 Sezon-5 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 502
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  10. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2008 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 30
    • Görüntüleme: 1,058
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  11. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    The OA 2016 Sezon-1 512Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 264
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  12. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Tudors 2008 Uncut Sezon-2 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 292
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  13. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Tudors 2007 Uncut Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 373
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  14. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Tudors 2010 Uncıut Sezon-4 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 262
    pbz
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  15. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Tudors 2009 Uncut Sezon-3 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 257
    pbz
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  16. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Doctor Who 2010 Sezon-5 512Kbps 25Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 215
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  17. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Designated Survivor 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 06.Kasım.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 563
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  18. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    House of Cards 2016 Sezon-4 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 26.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 502
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  19. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Van Helsing 2016 Sezon-1 512Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 242
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  20. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2011 Sezon-4 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 503
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  21. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2009 Sezon-2 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 427
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  22. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Black Sails 2014 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 26.Ekim.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 424
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  23. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Doctor Who 2011 Sezon-6 512Kbps 25Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 118
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  24. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Doctor Who 2014 Sezon-8 512Kbps 25Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 99
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  25. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Doctor Who 2015 Sezon-9 512Kbps 25Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 121
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  26. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Peaky Blinders 2016 512Kbps Sezon-3 25Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 98
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  27. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Peaky Blinders 2015 224Kbps Sezon-2 25Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 71
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  28. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Peaky Blinders 2014 Sezon-1 224Kbps 25Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 83
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  29. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Outlander 2014 Sezon-1 Volume 1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Ekim.2016
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 267
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  30. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2010 Sezon-3 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 314
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  31. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1988 Sezon-2 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 207
    10.Aralık.2016 son yazılan Mesajı göster
  32. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1987 Sezon-1 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 393
    05.Aralık.2016 son yazılan Mesajı göster
  33. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    House of Cards 2015 Sezon-3 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 26.Ağustos.2016
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 246
    24.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  34. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Orange Is the New Black 2013 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 01.Eylül.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 510
    21.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  35. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    House of Cards 2014 Sezon-2 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 26.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 405
    18.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  36. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Under the Dome 2015 Sezon-3 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 08.Ekim.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 177
    08.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  37. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1993 Sezon-7 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 208
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  38. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1992 Sezon-6 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 191
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  39. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1991 Sezon-5 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 173
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  40. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1990 Sezon-4 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 180
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  41. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1989 Sezon-3 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 155
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  42. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    INDEX KONU
    Yabancı Dizi Türkçe Ses Dosyaları Genel INDEX Konu

    Başlatan ArchangeL®, 15.Mayıs.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,019
    15.Mayıs.2016 son yazılan Mesajı göster
  1. Lightbulb NetFlix Richie Rich 2015 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 16.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 575
    16.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 774
    14.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  2. Lightbulb NetFlix River 2015 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 20.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 458
    14.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  3. Lightbulb NetFlix Spotless 2015 Sezon-1 640Kbps 25Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 14.Temmuz.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 445
    10.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 312
    09.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  4. Lightbulb NetFlix Marseille 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Temmuz.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 504
    09.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 232
    09.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 267
    07.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  5. Lightbulb NetFlix The Get Down 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 13.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 565
    06.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 178
    05.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 223
    05.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 267
    26.Ağustos.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 332
    10.Ağustos.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 291
    05.Ağustos.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 322
    27.Temmuz.2016 son yazılan Mesajı göster
  6. Lightbulb NetFlix Scream 2015 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 11.Haziran.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 29
    • Görüntüleme: 1,406
    21.Temmuz.2016 son yazılan Mesajı göster
  7. Lightbulb Digital TV Shades Of Blue 2016 Sezon-1 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 11.Mayıs.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 631
    01.Temmuz.2016 son yazılan Mesajı göster
  8. Lightbulb Digital TV American Crime 2015 Sezon-1 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio SS

    Başlatan PrimeHD௫, 02.Mart.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1,224
    26.Haziran.2016 son yazılan Mesajı göster
  9. Lightbulb Digital TV Secrets and Lies 2015 Sezon-1 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan PrimeHD௫, 25.Mart.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 848
    24.Haziran.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 290
    02.Mayıs.2016 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Users Browsing this Forum

Şu anda 4 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 4 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •