1. Duyuru:
    V.I.P. ÜYELİK ALIMLARI AÇIK !
    MB-SS (Administrator)
    01.Ocak.1970
    Görüntüleme:
    2,468
Sayfa 3 Toplam 87 Sayfadan BirinciBirinci 123451353 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1734 adet konudan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Film Türkçe Ses Dosyaları

Aradığınız Filmlerin Türkçe Sesleri Bizde Olabilir.

  1. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    Miles Ahead 2015 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR DVD Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  20 Saat önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 106
    5 Dakika önce son yazılan Mesajı göster
  2. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 3 Hafta önce
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    • Cevap: 94
    • Görüntüleme: 1,213
    47 Dakika önce son yazılan Mesajı göster
  3. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digital TV
    Sully 2016 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    11 Sayfa
    1 2 3 ... 11
    • Cevap: 108
    • Görüntüleme: 789
    48 Dakika önce son yazılan Mesajı göster
  4. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Skiptrace 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 523
    1 saat önce son yazılan Mesajı göster
  5. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Kubo and the Two Strings 2016 768Kbps 23Fps 6Ch DTS TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 1 hafta önce
    16 Sayfa
    1 2 3 ... 16
    • Cevap: 151
    • Görüntüleme: 1,959
    3 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  6. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Ben-Hur 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 1 hafta önce
    21 Sayfa
    1 2 3 ... 21
    • Cevap: 203
    • Görüntüleme: 3,091
    5 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  7. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Kubo and the Two Strings 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan MB-SS, 04.Kasım.2016
    18 Sayfa
    1 2 3 ... 18
    • Cevap: 172
    • Görüntüleme: 3,389
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  8. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Keeping Up with the Joneses 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    14 Sayfa
    1 2 3 ... 14
    • Cevap: 133
    • Görüntüleme: 2,004
    12 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  9. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Don't Breathe 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan MB-SS, 3 Hafta önce
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    • Cevap: 91
    • Görüntüleme: 1,229
    14 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  10. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Clinical 2017 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 31
    • Görüntüleme: 328
    19 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  11. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Full Metal Jacket 1987 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 1 hafta önce
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 37
    • Görüntüleme: 585
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  12. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Absolutely Fabulous: The Movie 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 1 hafta önce
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 26
    • Görüntüleme: 415
    4 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  13. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Man Who Knew Too Little 1997 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 147
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  14. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Elf 2003 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 155
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  15. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digital TV
    Talaash 2012 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 33
    • Görüntüleme: 473
    6 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  16. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek V: The Final Frontier 1989 3115Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 19.Haziran.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 677
    6 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  17. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Waterworld 1995 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 3 Hafta önce
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 236
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  18. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Paper 1994 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 199
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  19. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Sixteen Candles 1984 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 174
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  20. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Runaway Jury 2003 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 120
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  21. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Maltese Falcon 1941 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 202
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  22. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    National Lampoon's Christmas Vacation 1989 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 194
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  23. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Joe Somebody 2001 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 208
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  24. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digital TV
    The Time Machine 2002 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 30.Temmuz.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 1,134
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  25. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Deceived 1991 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 227
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  26. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    A Night at the Opera 1935 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 146
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  27. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Money Pit 1986 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 157
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  28. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Down and Out in Beverly Hills 1986 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 150
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  29. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Black Knight 2001 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 3 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 178
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  30. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Memoirs of an Invisible Man 1992 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 3 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 163
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  31. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Star Trek VIII: First Contact 1996 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 03.Kasım.2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 322
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  32. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Carpool 1996 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 243
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  33. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Noriega: God's Favorite 2000 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 170
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  34. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Pushing Tin 1999 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 187
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  35. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digital TV
    Top Secret! 1984 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 27.Temmuz.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 907
    15.Aralık.2016 son yazılan Mesajı göster
  36. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek III: The Search For Spock 1984 3335Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 10.Haziran.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 598
    30.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  37. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek VI: The Undiscovered Country 1991 3374Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 03.Temmuz.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 535
    10.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  38. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    V.I.P ÜYELİK DUYURU ve FİYAT

    Başlatan ArchangeL®, 01.Mart.2016
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 44
    • Görüntüleme: 5,922
    08.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  39. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek I: The Motion Picture 1979 3575Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Mayıs.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 24
    • Görüntüleme: 1,392
    05.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  40. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek VII: Generations 1994 3957Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 05.Temmuz.2016
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 387
    05.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  41. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek II: The Wrath Of Khan 1982 3272Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 07.Haziran.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 570
    21.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  42. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek X: Nemesis 2002 3840Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 18.Ekim.2016
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 314
    19.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  43. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek IV: The Voyage Home 1986 3370Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 13.Haziran.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 709
    25.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  44. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek VIII: First Contact 1996 3966Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 06.Temmuz.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 389
    27.Ağustos.2016 son yazılan Mesajı göster
  45. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek IX: Insurrection 1998 4118Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 08.Temmuz.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 438
    24.Ağustos.2016 son yazılan Mesajı göster
  46. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    INDEX KONU
    Türkçe Ses Dosyaları Genel INDEX Konu

    Başlatan ArchangeL®, 15.Mayıs.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18,140
    15.Mayıs.2016 son yazılan Mesajı göster
  1. Lightbulb BLU-RAY The Secret Life of Pets 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 19.Kasım.2016
    31 Sayfa
    1 2 3 ... 31
    • Cevap: 302
    • Görüntüleme: 5,547
    12 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 502
    14 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 381
    15 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  2. Lightbulb Digital TV Mechanic: Resurrection 2016 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan MB-SS, 4 Hafta önce
    24 Sayfa
    1 2 3 ... 24
    • Cevap: 238
    • Görüntüleme: 3,437
    18 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  3. Lightbulb iTunes The Legend of Tarzan 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 27.Eylül.2016
    49 Sayfa
    1 2 3 ... 49
    • Cevap: 487
    • Görüntüleme: 12,105
    18 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 137
    18 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  4. Arrow BLU-RAY Jason Bourne 2016 768Kbps 23Fps 6Ch DTS TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 14.Ekim.2016
    25 Sayfa
    1 2 3 ... 25
    • Cevap: 247
    • Görüntüleme: 4,032
    19 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  5. Lightbulb BLU-RAY Need for Speed 2014 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Mayıs.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 421
    20 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  6. Lightbulb BLU-RAY Django Unchained 2012 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 23.Nisan.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 569
    21 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 51
    • Görüntüleme: 5,184
    23 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  7. Lightbulb NetFlix 2001: A Space Odyssey 1968 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 16.Temmuz.2016
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 31
    • Görüntüleme: 585
    23 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 57
    • Görüntüleme: 1,525
    23 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  8. Lightbulb VCD Bad Boys II 2003 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR VCD Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Nisan.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 485
    23 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  9. Smile DVD Cube - Küp 1997 192Kbps 24Fps 2CH DVD TR Audio SS

    Başlatan sirius77, 16.Eylül.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 318
    23 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  10. Lightbulb NetFlix Bonnie and Clyde 1967 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 24.Temmuz.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 447
    23 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 533
    23 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  11. Lightbulb iTunes Alice Through the Looking Glass 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 13.Eylül.2016
    29 Sayfa
    1 2 3 ... 29
    • Cevap: 285
    • Görüntüleme: 6,968
    23 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  12. Lightbulb BLU-RAY Home 2015 448Kbps 23Fps DD 6Ch TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 04.Mayıs.2016
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 43
    • Görüntüleme: 977
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  13. Lightbulb DVD A Royal Affair 2012 192Kbps 24Fps DD 2Ch TR DVD Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 11.Nisan.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 384
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 37
    • Görüntüleme: 1,067
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •