1. Duyuru:
    V.I.P. ÜYELİK ALIMLARI AÇIK !
    MB-SS (Administrator)
    01.Ocak.1970
    Görüntüleme:
    3,507
Sayfa 1 Toplam 92 Sayfadan 1231151 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1832 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Film Türkçe Ses Dosyaları

Aradığınız Filmlerin Türkçe Sesleri Bizde Olabilir.

  1. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Resident Evil: The Final Chapter 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    16 Sayfa
    1 2 3 ... 16
    • Cevap: 155
    • Görüntüleme: 1,546
    9 Dakika önce son yazılan Mesajı göster
  2. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Live by Night 2016 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    • Cevap: 71
    • Görüntüleme: 576
    46 Dakika önce son yazılan Mesajı göster
  3. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digital TV
    Assassin's Creed 2016 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 1 gün önce
    20 Sayfa
    1 2 3 ... 20
    • Cevap: 194
    • Görüntüleme: 1,239
    1 saat önce son yazılan Mesajı göster
  4. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 16.Şubat.2017
    20 Sayfa
    1 2 3 ... 20
    • Cevap: 190
    • Görüntüleme: 3,146
    3 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  5. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Great Wall 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    • Cevap: 77
    • Görüntüleme: 724
    5 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  6. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digital TV
    Bridget Jones's Baby 2016 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  21 Saat önce
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 24
    • Görüntüleme: 128
    7 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  7. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    xXx: Return of Xander Cage 2017 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    • Cevap: 80
    • Görüntüleme: 750
    xx7
    8 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  8. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    38 Sayfa
    1 2 3 ... 38
    • Cevap: 373
    • Görüntüleme: 4,299
    8 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  9. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Assassin's Creed 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 08.Ocak.2017
    22 Sayfa
    1 2 3 ... 22
    • Cevap: 215
    • Görüntüleme: 5,993
    9 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  10. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Allied 2016 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Şubat.2017
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 40
    • Görüntüleme: 649
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  11. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Moana 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Şubat.2017
    26 Sayfa
    1 2 3 ... 26
    • Cevap: 253
    • Görüntüleme: 8,030
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  12. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Passengers 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 08.Ocak.2017
    22 Sayfa
    1 2 3 ... 22
    • Cevap: 219
    • Görüntüleme: 5,398
    11 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  13. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    A Cure for Wellness 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 178
    11 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  14. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Sing 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 2 Hafta önce
    11 Sayfa
    1 2 3 ... 11
    • Cevap: 105
    • Görüntüleme: 2,411
    11 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  15. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Underworld: Blood Wars 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 13.Şubat.2017
    29 Sayfa
    1 2 3 ... 29
    • Cevap: 281
    • Görüntüleme: 3,214
    11 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  16. Arrow <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Doctor Strange 2016 1509Kbps 23Fps 6Ch DTS TR BluRay Audio By sle7en SS

    Başlatan MB-SS, 3 Hafta önce
    12 Sayfa
    1 2 3 ... 12
    • Cevap: 111
    • Görüntüleme: 1,560
    14 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  17. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Fifty Shades Darker 2017 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 23
    • Görüntüleme: 262
    15 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  18. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Rogue One: A Star Wars Story 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Şubat.2017
    12 Sayfa
    1 2 3 ... 12
    • Cevap: 114
    • Görüntüleme: 3,013
    17 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  19. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Why Him? 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  17 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 56
    17 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  20. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Live by Night 2016 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 41
    • Görüntüleme: 348
    19 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  21. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Most Hated Woman in America 2017 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS,  22 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 64
    22 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  22. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Doctor Strange 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio By sle7en SS

    Başlatan MB-SS, 3 Hafta önce
    15 Sayfa
    1 2 3 ... 15
    • Cevap: 140
    • Görüntüleme: 1,794
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  23. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Hidden Figures 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 416
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  24. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Surviving with Wolves 2007 2000Kbps 23Fps 6Ch DTS-HD MA TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 107
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  25. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Deidra & Laney Rob a Train 2017 640Kbps 23Fps 6Ch DD+ TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 307
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  26. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Full Metal Jacket 1987 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 08.Ocak.2017
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    • Cevap: 79
    • Görüntüleme: 1,921
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  27. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Trolls 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Şubat.2017
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    • Cevap: 54
    • Görüntüleme: 1,321
    2 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  28. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Doctor Strange 2016 5019Kbps 23Fps 8Ch DTS-HD MA TR BluRay Audio By Sle7en SS

    Başlatan MB-SS, 3 Hafta önce
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    • Cevap: 61
    • Görüntüleme: 1,076
    2 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  29. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    The Line 2009 1994Kbps 23Fps 6Ch DTS-HD MA TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  2 Gün önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 89
    2 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  30. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    Midnight Special 2016 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR DVD Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 4 Hafta önce
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    • Cevap: 81
    • Görüntüleme: 2,030
    2 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  31. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Pandora 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD+ TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    • Cevap: 54
    • Görüntüleme: 830
    2 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  32. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Hidden Figures 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 hafta önce
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 220
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  33. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Underworld: Blood Wars 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan MB-SS, 17.Şubat.2017
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    • Cevap: 99
    • Görüntüleme: 2,077
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  34. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    The Fighter 2010 3722Kbps 23Fps 6Ch DTS-HD MA TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 91
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  35. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek IV: The Voyage Home 1986 3370Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 13.Haziran.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 912
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  36. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    Deadfall 2012 2134Kbps 23Fps 6Ch DTS-HD MA TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 88
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  37. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BLU-RAY
    American Violet 2008 3809Kbps 23Fps 6Ch DTS-HD MA TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 88
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  38. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    This Boy's Life 1993 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 162
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  39. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Maltese Falcon 1941 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 04.Ocak.2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 409
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  40. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    The Italian Job 2003 640Kbps 23Fps 6Ch DD+ TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 01.Şubat.2017
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 511
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  41. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Turtle Beach 1992 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 163
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  42. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Skiptrace 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 04.Ocak.2017
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 26
    • Görüntüleme: 1,093
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  43. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    The Birth of a Nation 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR DVD Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 16.Şubat.2017
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 45
    • Görüntüleme: 702
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  44. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Elizabethtown 2005 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 183
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  45. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Pet Sematary 1989 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 226
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  46. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    The Manchurian Candidate 2004 640Kbps 23Fps 6Ch DD+ TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 01.Şubat.2017
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 269
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  47. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Fred Claus 2007 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 106
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  48. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Good German 2006 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 117
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  49. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Boys on the Side 1995 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 142
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  50. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Made in America 1993 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 141
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  51. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    That Night 1992 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 146
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  52. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    A Night at the Opera 1935 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 02.Ocak.2017
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 296
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  53. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Shaft 2000 640Kbps 23Fps 6Ch DD+ TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 01.Şubat.2017
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 360
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  54. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Kite Runner 2007 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 160
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  55. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Footloose 1984 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 156
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  56. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    V.I.P ÜYELİK DUYURU ve FİYAT

    Başlatan ArchangeL®, 01.Mart.2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 6,856
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  57. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digital TV
    Top Secret! 1984 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 27.Temmuz.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 1,125
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  58. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Meet Dave 2008 640Kbps 23Fps 6Ch DD+ TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 01.Şubat.2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 228
    16.Şubat.2017 son yazılan Mesajı göster
  59. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Pariah 2011 640Kbps 23Fps 6Ch DD+ TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 01.Şubat.2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 200
    14.Şubat.2017 son yazılan Mesajı göster
  60. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Money Pit 1986 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 02.Ocak.2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 336
    11.Şubat.2017 son yazılan Mesajı göster
  61. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek I: The Motion Picture 1979 3575Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Mayıs.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 25
    • Görüntüleme: 1,679
    30.Ocak.2017 son yazılan Mesajı göster
  62. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Paper 1994 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 02.Ocak.2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 374
    27.Ocak.2017 son yazılan Mesajı göster
  63. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek V: The Final Frontier 1989 3115Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 19.Haziran.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 889
    14.Ocak.2017 son yazılan Mesajı göster
  64. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Waterworld 1995 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 30.Aralık.2016
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 419
    11.Ocak.2017 son yazılan Mesajı göster
  65. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Sixteen Candles 1984 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 02.Ocak.2017
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 294
    11.Ocak.2017 son yazılan Mesajı göster
  66. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    National Lampoon's Christmas Vacation 1989 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 02.Ocak.2017
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 311
    04.Ocak.2017 son yazılan Mesajı göster
  67. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Deceived 1991 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 02.Ocak.2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 386
    02.Ocak.2017 son yazılan Mesajı göster
  68. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Down and Out in Beverly Hills 1986 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan MB-SS, 02.Ocak.2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 280
    02.Ocak.2017 son yazılan Mesajı göster
  69. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Star Trek VIII: First Contact 1996 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 03.Kasım.2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 458
    20.Aralık.2016 son yazılan Mesajı göster
  70. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek III: The Search For Spock 1984 3335Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 10.Haziran.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 784
    30.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  71. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek VI: The Undiscovered Country 1991 3374Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 03.Temmuz.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 718
    10.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  72. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek VII: Generations 1994 3957Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 05.Temmuz.2016
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 487
    05.Kasım.2016 son yazılan Mesajı göster
  73. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek II: The Wrath Of Khan 1982 3272Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 07.Haziran.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 682
    21.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  74. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek X: Nemesis 2002 3840Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 18.Ekim.2016
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 412
    19.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  75. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek VIII: First Contact 1996 3966Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 06.Temmuz.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 493
    27.Ağustos.2016 son yazılan Mesajı göster
  76. Post <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    SS
    Star Trek IX: Insurrection 1998 4118Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 08.Temmuz.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 528
    24.Ağustos.2016 son yazılan Mesajı göster
  77. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    INDEX KONU
    Türkçe Ses Dosyaları Genel INDEX Konu

    Başlatan ArchangeL®, 15.Mayıs.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24,019
    15.Mayıs.2016 son yazılan Mesajı göster
  1. Lightbulb BLU-RAY Dark City Director's Cut 1998 448Kbps 23Fps DD 6Ch TR Bluray Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Mayıs.2016
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 38
    • Görüntüleme: 1,065
    16 Dakika önce son yazılan Mesajı göster
  2. Lightbulb BLU-RAY Titanic 1997 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan AdReNaLiNe, 13.Eylül.2016
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 37
    • Görüntüleme: 797
    5 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  3. Lightbulb iTunes Captain America: Civil War 2016 384Kbps 23Fps 6Ch DD TR iTunes Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 11.Ağustos.2016
    36 Sayfa
    1 2 3 ... 36
    • Cevap: 358
    • Görüntüleme: 9,858
    6 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  4. Lightbulb BLU-RAY Captain America: Civil War 2016 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 11.Ağustos.2016
    50 Sayfa
    1 2 3 ... 50
    • Cevap: 494
    • Görüntüleme: 16,114
    6 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 579
    7 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  5. Lightbulb BLU-RAY Ex Machina 2015 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 01.Mart.2016
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    turkish audio, türkçe ses, türkçe ses dosyaları, türkçe ses dosyası indir, türkçe ses indir
    • Cevap: 60
    • Görüntüleme: 2,610
    7 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  6. Lightbulb BLU-RAY X-Men: Apocalypse 2016 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 31.Temmuz.2016
    57 Sayfa
    1 2 3 ... 57
    • Cevap: 562
    • Görüntüleme: 16,189
    7 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  7. Lightbulb BLU-RAY Night At The Museum 2006 448Kbps 23Fps DD 6Ch TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 07.Mayıs.2016
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 33
    • Görüntüleme: 881
    7 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  8. Lightbulb Digital TV Arrival 2016 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 4 Hafta önce
    36 Sayfa
    1 2 3 ... 36
    • Cevap: 353
    • Görüntüleme: 3,744
    7 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  9. Lightbulb DVD Appaloosa 2008 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR DVD Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 16.Nisan.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 566
    7 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  10. Lightbulb Digital TV Sully 2016 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Ocak.2017
    17 Sayfa
    1 2 3 ... 17
    • Cevap: 165
    • Görüntüleme: 2,723
    7 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  11. Lightbulb BLU-RAY Salt 2010 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR BluRay Audio SS

    Başlatan AdReNaLiNe, 03.Ağustos.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 491
    8 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  12. Arrow BLU-RAY Limitless 2011 1507Kbps 23Fps DTS 2Ch TR BluRay Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Mayıs.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 26
    • Görüntüleme: 966
    8 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  13. Lightbulb Digital TV Automata 2014 192Kbps 25Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Nisan.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 458
    8 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  14. Lightbulb DVD Hulk 2003 192Kbps 23Fps 2Ch DD TR DVD Audio SS

    Başlatan AdReNaLiNe, 14.Ekim.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 25
    • Görüntüleme: 643
    9 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  15. Lightbulb DVD Se7en 1995 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR DVD Audio SS

    Başlatan AdReNaLiNe, 21.Ekim.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 446
    9 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 28
    • Görüntüleme: 510
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  16. Lightbulb Digital TV Ice Age: Collision Course 2016 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 14.Ekim.2016
    37 Sayfa
    1 2 3 ... 37
    • Cevap: 369
    • Görüntüleme: 9,259
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 174
    • Görüntüleme: 4,317
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  17. Lightbulb DVD The Hateful Eight 2015 448Kbps 23Fps 6Ch DD TR DVD Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 28.Nisan.2016
    15 Sayfa
    1 2 3 ... 15
    • Cevap: 146
    • Görüntüleme: 5,728
    10 Saat önce son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Users Browsing this Forum

Şu anda 36 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (6 Kayıtlı üye & 30 Misafir)

  1. hanay,
  2. bodoz,
  3. freediscus,
  4. shakespeare,
  5. paullo,
  6. Tan67

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •