1. 01.Ocak.1970
    Görüntüleme:
    1,621
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 104 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Yabancı Dizi Türkçe Ses Dosyaları

Yabancı Dizilerin Türkçe Ses Dosyaları.

  1. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digital TV
    Westworld 2016 Sezon-1 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 03.Ekim.2016
    13 Sayfa
    1 2 3 ... 13
    • Cevap: 129
    • Görüntüleme: 3,083
    16 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  2. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Penny Dreadful 2015 Sezon-2 512Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  22 Saat önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 46
    20 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  3. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2008 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 25
    • Görüntüleme: 713
    21 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  4. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Designated Survivor 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 4 Hafta önce
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 359
    22 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  5. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Suits 2011 Sezon-1 512Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®,  5 Gün önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 125
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  6. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Hatfields & McCoys 2012 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 1 gün önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 93
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  7. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2009 Sezon-2 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 290
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  8. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Under the Dome 2014 Sezon-2 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 08.Ekim.2016
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 187
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  9. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2011 Sezon-4 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 272
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  10. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Gilmore Girls: A Year in the Life 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 1 hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 164
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  11. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    House of Cards 2013 Sezon-1 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 26.Ağustos.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 27
    • Görüntüleme: 643
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  12. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2012 Sezon-5 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 288
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  13. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Luther 2010 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 2 Hafta önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 171
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  14. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    House of Cards 2015 Sezon-3 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 26.Ağustos.2016
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 156
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  15. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Orange Is the New Black 2013 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 01.Eylül.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 334
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  16. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    House of Cards 2016 Sezon-4 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 26.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 318
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  17. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    House of Cards 2014 Sezon-2 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 26.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 282
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  18. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Stephen King's Bag of Bones 2011 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 3 Hafta önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 217
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  19. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    The Expanse 2015 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 4 Hafta önce
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 278
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  20. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Roman Empire: Reign of Blood 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 3 Hafta önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 248
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  21. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Tales by Light 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 3 Hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 218
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  22. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Ajin 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps 6Ch DD TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 01.Eylül.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 299
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  23. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1987 Sezon-1 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 288
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  24. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Black Sails 2014 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 26.Ekim.2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 253
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  25. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Tudors 2009 Uncut Sezon-3 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 170
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  26. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Tudors 2008 Uncut Sezon-2 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 192
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  27. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Tudors 2010 Uncıut Sezon-4 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 175
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  28. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Tudors 2007 Uncut Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 277
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  29. Dolby Digital Plus <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix +
    Black Sails 2015 Sezon-2 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 26.Ekim.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 274
    26.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  30. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Breaking Bad 2010 Sezon-3 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ekim.2016
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 212
    24.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  31. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Outlander 2014 Sezon-1 Volume 1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Ekim.2016
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 170
    17.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  32. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Outlander 2014 Sezon-1 Volume 2 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 17.Ekim.2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 150
    17.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  33. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Under the Dome 2013 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 08.Ekim.2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 240
    09.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  34. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    The Returned 2015 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 09.Ekim.2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 155
    09.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  35. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Under the Dome 2015 Sezon-3 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan MB-SS, 08.Ekim.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 153
    08.Ekim.2016 son yazılan Mesajı göster
  36. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1993 Sezon-7 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 151
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  37. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1992 Sezon-6 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 114
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  38. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1991 Sezon-5 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 92
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  39. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1990 Sezon-4 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 98
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  40. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1989 Sezon-3 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 95
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  41. Lightbulb <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Star Trek: The Next Generation 1988 Sezon-2 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 29.Eylül.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 129
    29.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  42. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    NetFlix
    Master of None 2015 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 12.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 428
    17.Eylül.2016 son yazılan Mesajı göster
  43. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    INDEX KONU
    Yabancı Dizi Türkçe Ses Dosyaları Genel INDEX Konu

    Başlatan ArchangeL®, 15.Mayıs.2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 836
    15.Mayıs.2016 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 44
    • Görüntüleme: 1,167
    28 Dakika önce son yazılan Mesajı göster
  1. Lightbulb NetFlix Narcos 2015 Sezon-1 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 11.Haziran.2016
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    • Cevap: 71
    • Görüntüleme: 2,223
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  2. Lightbulb Digital TV Star Trek TOS 1967 Sezon-2 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 18.Ağustos.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 23
    • Görüntüleme: 609
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  3. Lightbulb Digital TV Game Of Thrones 2014 Sezon-4 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 16.Haziran.2016
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    • Cevap: 99
    • Görüntüleme: 2,332
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  4. Lightbulb NetFlix Narcos 2015 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 11.Haziran.2016
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 40
    • Görüntüleme: 1,237
    2 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  5. Lightbulb NetFlix Stranger Things 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Ağustos.2016
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    • Cevap: 89
    • Görüntüleme: 2,119
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  6. Lightbulb Digital TV Game Of Thrones 2011 Sezon-1 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 04.Haziran.2016
    15 Sayfa
    1 2 3 ... 15
    • Cevap: 142
    • Görüntüleme: 3,446
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  7. Lightbulb Digital TV 11.22.63 2016 Sezon-1 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan PrimeHD௫, 22.Mart.2016
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 35
    • Görüntüleme: 1,866
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  8. Lightbulb Digital TV Lucifer 2015 Sezon-2 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan LimitsizAmca, 14.Ekim.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 210
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  9. Lightbulb NetFlix Vikings 2013 Sezon-1 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 26.Eylül.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 330
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  10. Lightbulb NetFlix Narcos 2016 Sezon-2 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Eylül.2016
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    • Cevap: 94
    • Görüntüleme: 2,413
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  11. Lightbulb Digital TV The 100 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 16.Mayıs.2016
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    • Cevap: 55
    • Görüntüleme: 1,599
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  12. Lightbulb NetFlix Flaked 2016 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan LimitsizAmca, 23.Ağustos.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 371
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  13. Lightbulb Digital TV Major Crimes Sezon-2 2012 192kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan sirius77, 14.Temmuz.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 29
    • Görüntüleme: 972
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 254
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  14. Lightbulb Digital TV Banshee Sezon-01 2013 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 02.Mayıs.2016
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 700
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 166
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  15. Lightbulb NetFlix Sense8 2015 Sezon-1 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR NF Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 21.Temmuz.2016
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    • Cevap: 57
    • Görüntüleme: 1,857
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  16. Lightbulb Digital TV Rebellion 2016 Sezon-1 224Kbps 23Fps 2Ch DD TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 18.Haziran.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 528
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  17. Lightbulb Digital TV The X-Files 1997 Sezon-5 192Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR TV Audio SS

    Başlatan ArchangeL®, 30.Nisan.2016
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 19
    • Görüntüleme: 572
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Users Browsing this Forum

Şu anda 3 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 3 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •